شهروندي بزرگترين سايت سرگرمي و تفريحي
پر بازدید ترین مطالب
آخرین مطالب
مطالب تصادفی
-
روانشناسي
براي زندگي بهتر
ورزش
ورزش عمومي
سرگرمي
خواندني و ديدني
سلامت
بهداشت بانوان
آشپزي و تغزيه
آموزش انواع غذاها
كودكان و والدين
دانستني هاي نوزادان
مذهبي
احكام ديني
اسرار خانه داري
شستشو ، نظافت ، لكه گيري
فراموشی رمز عبور؟
-
بازديد امروز : 5
ورودي امروز گوگل : 0
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
اي پي : 3.145.188.160
مرورگر : Safari 5.1
سيستم عامل :
امروز : سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
طرز تهیه کوفته بادمجان
طرز تهیه کوفته بادمجان
مواد لازم برای پخت کوفته بادمجان :
بادمجان | 3 عدد |
جعفری | 1/4 پیمانه |
آرد سوخاری | 1/4 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سوخاری | 1/4 پیمانه |
پنیر پارمزان | 1/4 پیمانه |
پنیر پیتزا یا چدار | 100 گرم |
پودر آورشن | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
مواد لازم برای اطراف کوفته بادمجان :
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
روي ادامه مطلب كليك كنيد
طرز تهیه کوفته بادمجان :
برای پخت کوفته بادمجان، ابتدا بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و کمی نمک روی آن ها بزنید، بعد از نیم ساعت بادمجان ها آب می اندازند. با دستمال آشپزخانه آب بادمجان ها را خشک کنید و آن ها را داخل فر بگذارید.
داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت بگذارید. با این روش بادمجان ها با کیفیت کبابی می شوند، لازم نیست پوست بادمجان ها را بکنید.
بادمجان ها، جعفری، آرد سوخاری، پنیر پارمزان، آویشن، پودر پیاز و فلفل قرمز را با یک عدد تخم مرغ داخل مخلوط کن بریزید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. خیلی نیاز نیست تا مواد له شوند. کمی دست تان را خیس کنید و یک گلوله از مواد بردارید و کف دستتان گرد کنید و سپس آن را پهن کنید، مقداری پنیر چدار یا گودا و یا حتی پنیر پیتزا را وسط آن قرار بدهید و مواد را جمع کنید و آن را مانند کوفته گرد کنید.
آرد سوخاری، و آرد و تخم مرغ را داخل ظرف هایی جدا بریزید. کوفته های آماده را ابتدا درون آرد، سپس تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید. و داخل روغن فراوان سرخ کنید.
نکته برای تهیه کوفته بادمجان :
• هنگام سرخ کردن کوفته بادمجان ها نباید حرارت زیاد باشد تا کوفته ها مغزپخت شوند. اگر حرارت را بالا ببرید روی کوفته ها سریع سرخ می شوند و داخل آن خام می ماند و قابل خوردن نیست.
• از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید. پنیر خامه ای، گودا، چدار و ... از گشنیز یا شوید هم می توانید برای داخل کوفته ها استفاده کنید. برای مغز کوفته ها می توانید از گردو خرد شده هم استفاده کنید.